Everyday

POPLOVE 2013

Vi hadde et deilig popår i fjor. Godt nyttår. 

XMAS13

Har hatt en rolig og deilig jul med familien. Veldig mye god mat, enda mer god drikke og masse latter. Elsker jul!

NORWEGIAN DREAM

Glemmer ofte hvor vakkert Norge er. Shit, det er nydelig!

PARIS I WANT YOU

Forhåpentligvis reiser jeg til Paris i romjula. Noen brikker som må på plass først, så det vil tiden vise. 

Yummie. XxxTHOSE DAYS

Har sett gjennom gamle bilder i kveld. Sær ting å bruke fredagen på? I know. Edru og alt mulig. Men et wake-up-call, det fikk jeg! Jeg var så mye finere for noen år siden, og kan ikke fatte og begripe hvordan jeg har latt meg forfalle. Kropp, ansikt, hud, hår. Pleier ikke å ha nyttårsforsetter, men 2014 blir året hvor jeg skal se heitere ut enn ever before!

Ja, jeg er kroppsfiksert. Boom pow!

KICK ME

ASICS og sneakersbutikken Extra Butter ringer julen inn med en skosamarbeid som gir meg deg reisning. Kolleksjonen heter "Death List 5" og er inspirert av Kill Bill´s Deadly Viper Assassination Squad. The California Mountain Snake, Copperhead, Cottonmouth, Sidewinder og Snake Charmer. De fem parene slippes på det europeiske markedet, i utvalgte butikker, i morgen. Om dere ikke vet hva dere skal kjøpe til meg til jul enda. This is it!
BLI KVITT INFLUENSA PÅ 1-2-3

MAGNUSS MAGICAL ANTI FLU TEA

Du trenger: En halv chili, to fedd hvitløk, noen cm ingefær, en buljongterning, en halv lime og en stor spiseskje honning. 

Chop grønnsakene i små biter, kok opp ca 5 dl vann og tilsett buljong, grønnsaker, honning og lime. Limen skal du skvise saften ut av, altså ikke koke hel. 

Kok opp og la det småkoke i ca 5 minutter. Bruk en sil og sil det meste av teen over i en kopp. Resten lar du stå en stund. 

Drikk teen mens den er varm, og drikk masse vann. Når det har gått ca en time heller du litt mer vann i teen som fortsatt inneholder grønnsaker, og koker dette opp. Nå skal du ikke sile av teen, men drikke den med grønnsakene.

Tygg i vei - det er sunt for deg! 

Drikk enda mer vann, gå og legg deg og våkn opp frisk og rask til en ny dag i morgen. Det skal jeg. 

Klem Magnuss

LADY GAGA X CHRISTINA

QUEEVER

Er tilbake i Norge igjen. Hatt en fantastisk helg i Torino med shopping, champagne og reisereportasjeskriving. Er fortsatt uten bagasje og toalettmappe, men smiler uansett.

God natt dere. 
ONE APPLE

Har gått i byen. Måtte finne noe å ha på meg til i kveld, så det ble litt shopping og mest prosecco- og sushilunch.

Elsker Torino :*BANANAMIA

På fredag var vi på Bananamia. Det er et klubbkonsept som er hver fredag. På sommeren er det under åpen himmel, på vinteren er det under tak. Fun fun fun! Det er så jævlig mange fine drag queens som jobber på klubbene her. Mums!

Nå må jeg ut og kjøpe klær. Bagasjen har fortsatt ikke kommet, men jeg smiler. Ha en fin dag!

VIVA L´ITALIAJeg er i Italia. Det er ikke bagasjen min. Har reist mye i mitt liv altså, men dette er første gangen at jeg og kofferten ikke har kommet med det samme flyet. Kanskje er den i i Trondheim eller København, ellers kanskje den har blitt sendt med et annet fly ut i verden. Jævlig typisk at når dette skjer så har jeg glemt å fornye reiseforsikringen min. Shit happens. Er i Torino. Uten klær. Koser meg uansett jeg, da. 

Kiss Kiss
OPPE FØR HANEN

Vekkeklokka skreik 03:50. Klokken 04:30, etter tre kopper kaffe, en dusj og trippelsjekk av bagasjen, var jeg ute av huset. "Det er i de travleste studer at man rekker mye på kort tid" sa en klok mann (meg) en gang.

Nå sitter jeg på Værnes og venter på flyet til Køben. Det er de som står opp først før mest ut av dagen! Smil

BUSINESS FEAT. PLEASURE

Jeg pakker snuten og vender kofferten mot Italia. Jeg er overbevist om at dersom vi blander business og pleasure, så får vi det perfekte liv. Fra fredag tar jeg en weekend i Torino. Elsker Italia og alt som eksisterer der, sett bort fra Vatikanet. Pasta, vin, ost og mer vin. Det er det som er livet!

Dette er fra Torino i mai:

LIBERTAD

Supergay. I like it.

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

The best things in life are free.
The second best are very expensive.
- Coco Chanel

AYA ROMANO. BE MY LOVEHei alle pop-elskere! I dag kom det en låt jeg har ventet på, og den er awesome. Gå på iTunes og last ned Aya Romano med Be my love. Deilig catchy låt som gir flashbacks til tidlig 2000-tall, da koreograferte boybands og lollipopjenter i magetopp herjet hitistene. Og, ja hun er superhot!

Videoen slippes på VIXEN 17. desember. Her en en teaser: 

SOM VANLIG

God morgen kjære duer. Fått klage på at jeg er så mye naken på bloggen, og grunnen til det er rett og slett fordi jeg er så lei av garderoben min, og fordi jeg elsker å vise meg frem naken.

Om dere ikke liker nakenhet kan dere lese en annen blogg. Ha en fin dag!

HVIL I FRED

En stor mann er gått bort. Et ikon, en talsmann og et symbol på frihet og likeverd. Alle har vi noe å lære av Nelson Mandela. Hvil i fredBRIAN MY MAN

Konserten på tirsdag var helt sinnsykt bra! De spilte alle låtene jeg kan, pluss noen fler. Delt fantastisk bra liv og stemning. Angrer SÅ ikke på at jeg dro. Placebo for ever. KONSERTMODUS

Sitter på Værnes og venter på flyet til Oslo. Gleder meg som en kid på julaften til Placebokonsert i kveld. Hesos! Må gå an med en Leffe brun da ja. Cheers

MOVEMBER #2

Okey. Jeg byr på enda en movemberlook. Jeg kom meg gjennom november uten bart i år, men her har dere et utgått bartebilde av meg. "Jøde i November". Ha en fin desember. Klem FM

TOM DALEY OG MEG

Tom Daley er homo. Sjokk? - Nei. God nyhet? - Absolutt. Gaydaren min slo ut på han første gangen jeg så han i media for et par år siden. Den søte bubblebutten i den bittelille speedoen, yum. Damn, han er cute! Også er han britisk (mmmm). Nå har han visst funnet seg en mann, men om et par år regner jeg med at det er jeg og Tom som er sammen. Kanskje gift? Er lov å håpe.

At han, som en stor idrettsutøver kommer ut av "skapet" er jævlig bra og gjør kanskje at noen usikre unggutter tør å vise hvem de er, og ikke minst tro på seg selv. Godt jobba, Daley! Og lykke til med kjærligheten. Peace out xx Magnuss

TWELVE DAYS OF CHRISTMAS

I dag er det 1. desember og 1. søndag i advent, og da er det på sin plass med en julesang! God jul.

Janis Dickinson - Twelve days of Christmas

BREAKFAST

Audrey x Tiffany's
BACKSTREET'S BACK ALRIGHT

I mars kommer Backstreet Boys til Norge, og det kan man som 90-tallskid ikke gå glipp av. Har ikke shoppet billett enda, men det får jeg tak i uansett. De kommer til Stavanger, Oslo og Trondheim, så må finne ut hvor jeg vil dra først. Jeg har allerede begynt å forberede meg, og i dag kom et superlekkert BSB-smykke i posten fra Kina. 

Er litt usikker på hvilken stil jeg skal kjøre enda, om jeg skal ha en jersey og noen ekstremt baggy jeans, sweatshirt og snekkerbukser eller en adidas tracksuit (seff med knapper nedover siden på buksen). Trainers eller platforms? En mix av N*sync, Spice Girls og Will Smith/Fresh Prince of Bel Air? Å kjøre på med en rave-look blir kanskje litt for heftig på en boybandkonsert tenker jeg. 

Også håret. Kort piggsveis (og små solbriller i farget glass) eller bleket midtskill. Godt det er noen måneder igjen å tenke gjennom en perfekt 90s konsert-outfit. 
MOVEMBER

Jeg hadde ingen movember i år. Men jeg har hatt bart jeg også, altså! Så må byr jeg dere på en tidligere mustache, nå helt sånn på tampen av måneden!
Ha en fin fredag!

KATE xBED TIME STORIES

God natt verden. Ses snart

MATPAKKEMONSTRE

Ja, dere hørte riktig. Dere er det, alle sammen. DereNordmenn elsker matpakke og er vel på verdenstoppen når det gjelder å ha med seg niste på jobb, skole og barnehage. Jeg googlet det og fant ut at vi iallfall er på verdenstoppen i sjokoladespising. Og at Oppland og Hedmark er på verdenstopping i å kaste mat. Generell mat. Vi vikinger er også på verdenstoppen i kaffedrikking ... og sjakk kokkekunst. 

Tilbake til saken. Siden dere er så glad i matpakker, så er dere sikkert redd for at noen skal stjele den (???) og da har jeg funnet det perfekte verktøyet for dere. Nemlig en matpakkepose som ser ut som den har møgla/muglet. Altså en anti-tyv-lunch-bag. :) Fett, huh? RIHANNA X MARC

It could be 

HVORDAN LAGE LITT ANNERLEDES BOUNTY ENN FOTBALLFRUE

I dag streifet jeg innom Fotballfrua. Hun har tross alt fått kid (gratulerer, nydelig!), så jeg tenkte det var på sin plass å gi henne et ekstra klikk på bloggen. Jeg scrollet meg nedover og fant en oppskrift på Bounty. Jeg elsker jo Bounty (!!!) og oppskriften så rimelig enkel ut. 

1 dl. sukrin  50 gram kokosfett  1 dl. kremfløte  1 dl. kokosmelk  200 gram revet kokos ♥ 100 gram mørk sjokolade

- Dette skal jeg også lage, tenkte jeg med meg selv. Siden jeg har hørt at man plutselig kan dø av lavkarbo byttet jeg ut sukrin med vanlig sukker. Anbefaler dere å gjøre det samme. Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke (bortsett fra det helseskadelige jeg fortalte om) helt til jeg fant ut at man måtte ha hjerteformer i silikon fra panduro... Shit, det har jeg ikke, og ikke er jeg så forbanna glad i hjertegreier uansett. 


Fotballfrues bounty (link)

Jeg valgte å spørre min beste venn om tips. Google svarte med at jeg kunne ha massen i en langpanne og sette den i fryseren, før så å skjære den opp i biter og dyppe kokosbitene i vannbadet sjokolade. Jeg lot panna stå i fryseren i to timer (selv om det sto én time), tok den opp og skjærte i den. Funket greit, helt til jeg skulle få bitene opp av panna... Skjønte fort at det ble umulig å dyppe kokossmørja mi i sjokoladesuppa uten at ble ubåter. Min langpannebounty var ikke frossen i mer enn 2 minutter etter den var ute av fryseren. 

Siste utvei ble å trykke kokosgrøten hardt sammen igjen for å skjule alle spor av knivblad. Deretter helte jeg den smelta sjokoladen over, og som den bloggeren jeg er, så stoppet jeg prosessen for å dokumentere:ALDRI vent med å smøre ut smeltet sjokolade over en kald flate! Den stivner der og da. Nå vet dere iallfall hvordan dere lager bountykake. All ære til Fotballfrua som gjør alt perfekt!

Magnuss

 

NETWORKING

Sitter og photoshopper litt visittkort. Må både ha nye visittkort til OhBoy Magazine og til meg selv som DJ/superstar. Skal en del til utlandet fremover, og man vet aldri hvilke mennesker man støter på, så det er alltid smart å ha med seg en bunke visittkort. Det var dagens kloke ord fra meg. NussMØTEVIRKSOMHET

Som den businessmannen jeg er, så har jeg vært på møte i kveld. Vi er en fast gjeng med gründere i helt forskjellige bransjer som møtes hver måned for å diskutere og snakke om hverandres fremgang og motbakker. Alltid veldig nyttig om motiverende! Work hard babes.

CITIES FULL OF EMPTY PEOPLE.BRITNEY JEAN ER HER

I går kveld la Britney Spears det nye albumet sitt Britney Jean tilgjengelig for gratis streaming på iTunes. Jeg har hørt gjennom det mange ganger allerede og det er en hitparade med garantert mange #1-låter! Om dere som meg skal kjøpe det uansett, eller om dere ikke gidder å kjøpe det; gå på iTunes og hør det iallfall. Britney Jean kommer til å eie dansegulvene fremover. Her er en smakebit: 2 TING

1: Hvorfor blir jeg så jævlig sulten sent på kvelden/natta. Jeg kan pakke i meg alt av mat jeg finner. I natt begrenset jeg meg til litt yoghurt. Eller, vent litt. Jeg går ned og henter potetgull også. Kanskje jeg finner noe annet som er rikt på fett med det samme, så kan jeg dra alt sammen med meg i senga og se en kjip film mens jeg fyller opp kroppen med dritt. 

2: Hvorfor er jeg aldri sulten på morgenen? Det kan ikke være fordi jeg fråtser meg gjennom natta, fordi de gangene jeg ikke gidder å stå opp igjen (på natta) for å hente kaloripåfyll så er jeg heller ikke sulten på morgenen. Blir gjerne ikke sulten før klokken fire på ettermiddagen. 

Livets mysterier altså. Eller en fucka døgnrytme og livsstil. Damn. 

M.

monday. have funPARIS ALL OVER THE PLACE

Fikk dette klistremerket i posten i går, så nå har jeg sannelig fått pyntet kontoret med et lite stykke Paris. Forbereder meg til en deilig juletur til Frankrike og tenkte at det var på sin plass å pimpe opp macen. Det har vært en heftig helg med mye jobb og champagne, så nå skal jeg avslutte helgen med en kopp te og litt kontorarbeid. Det er forresten skikkelig vinter ute. Trøndelag ass. Xx Magnuss

SUNDAYLICK MY LOLLY

Saturday night. Smile. Dance. Love. Xxx your faggie
JAG ÄR SÅ HET

Husker dere Björn Rosenström? Han svensken med jævlig funny låter. Superhot for 10-15 år siden. Jeg hadde iallfall alle platene hans, og i kveld skal jeg på konsert! Eller, jeg er oppvarmingsbandDJ, så spiller Björn Rosenström & Det Jävla Bandet etterpå. Tror fortsatt jeg husker alle tekskene, så jeg gleder meg. Om dere er på Stjørdal i kveld, kom på Uptown. Cheerio 

FANTASTICSMAG


 

PÅ MED DANSESKOENE

Nå må dere hoppe inn i danseskoene og komme dere ut. Jeg spiller på Uptown i aften. Kyss

KATE xTEA TIME

Vinteren banket ikke på døren i år, den slo den ned med slegge. Høsten varte vel i èn uke eller to, så ble det plutselig julestemning. Om dere ikke har dratt fram vinkartongen og gløggflaska enda, så er det faktisk jævlig hyggelig å drikke te. Te kommer i alle smaker og fasonger, og her har dere noen skikkelig hyggelige typer. Ha en fin kveld. Klem FM

WORK WORK WORK

Jobber. Koser meg. Til dere som ikke vet det så holder jeg på å starte et magasin. Har jobbet med det lenge nå, og vi kommer lenger og lenger for hver dag som går. Det er et sexy og urbant gay lifestyle magazine, som heter OhBoy Magazine og vil komme ut fire ganger i året. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram og sånn. Det kommer til å komme fete konkurranser og masse gøy etter hvert. Peace out! Back to work.

ROCKFILMTIPS TIL DEG SOM VIL GRÅTE

I går kveld satt jeg og gråt i senga. Jeg snufset ikke. Jeg hylte. "Bridegroom" er ikke en spillefilm, men en dokumentar. Shane mistet sin kjæreste Tom i en tragisk ulykke. De hadde vært sammen i 6 år, men siden det ikke var lov å gifte seg for to menn i California, var de altså ikke gift. Dere har kanskje sett youtubefilmen som gikk rundt på sosiale medier for en tid tilbake, hvor Shane forteller om dette, og hvordan han ikke hadde noen rettigheter. Iallfall; dere bør se denne dokumentaren alene, for dere kommer til å hulke. Den finnes på amerikanske Netflix, og sikkert rundt på hele internett. Her er traileren:

I WANNA DANCE

Savner stanga mi skikkelig. Der jeg bor nå kan jeg ikke sette den opp fordi det står en tredemølle der hvor jeg vil sette den opp. Bor for øyeblikket hos familien min, og skjønner jo at de ikke vil ha en stang midt i stua heller, men altså på det rommet hvor det er perfekt å ha den står det noe i veien. Med andre ord så får jeg ikke danset, og det blir hardere når jeg skal sette i gang igjen. Når jeg flytter igjen skal jeg sørge for at det er plass til polen, så jeg kan svinge meg lekkert rundt mens de som kommer på besøk kan sikle og klappe. MmmmCOVERUPPLACEBO YES!

Jeg fikk kjøpt billett til Placebo på Sentrum Scene i desember og er superhappy! 3. desember skal jeg stå og gråte og hyle og skrike på fremste rad når Brian Molko frister meg fra scenen. Damn jeg er lykkelig. 
BJØRG

Jeg elsker smykkene fra Bjørg. Gjør du? 

SMOKING HOT

Ash Stymest
HOTEL LE BELLECHASSE

Hvor skal vi bo i Paris? Hotel Le Bellechasse er designet av Christian Lacroix, og er superlekkert. Frister veldig å bo der, men har ikke turt å sjekke prisene enda. Noen som har tips til hotte steder å bo i Paris?
COITUS

My favorite magazine. Get it on coitusmagazine.com!DRTYDNALUNCH

Tyrkisk yoghurt med druer, hjemmelaget müsli og honning. Og seff nespresso. Har hjemmekontor i dag, og lunch må man ha. XXZZZ

Sleep tight. Ny uke snart. Klem

CHANEL xDOIN' IT MY WAY

Denne nydelige søndagsmorgenen gir jeg dere verdens deiligste Amanda Lepore, og håper dere får en superduper slutt på uken! Kysssss

FLUFF YUM YUM

Fluff = flytende marshmallows  på boks. 

Jeg sitter barnevakt til en valp, og fyller på BMI-en min. 

Ha en fin lørdag. 

XXX
JEG SKAL BLI PAPPA

I dag har jeg besøkt lille Iver som er 3 uker gammel. Ida har fått enda et knøtt! Vennene mine spruter ut barn i rakettfart, og nå begynner det jammen meg å nappe i mine eggstokker også. Jeg skal ha barn, men jeg venter i noen år enda. Greit å ha de på lån også.

Klem FM

PLACEBO x BRIAN MOLKO

Placebo er en av mine favorittband ever. De kommer til Oslo 3. desember, og gjett hvem som ikke har billett. Riktig, det er meg. Brian Molko har vært drømmemannen min siden jeg var rundt 20. Please skrik ut om noen av dere har billett til overs. Xxx

THE SMELL OF SEX

TGIF


Bitches be jelly, I´m in the ballroom :*

CRYING MY EYES OUT

Tenk om jeg kan finne noen som elsker meg så høyt!

DØGNFORVIRRET NATTDYR

Jeg tror det feiler meg noe. På dagtid er jeg ofte helt død og fjern, men når det blir natt, da våkner jeg, og har ikke sjans til å sove. Dersom jeg har stått opp klokken 7-8 på morgenen kan jeg banne på at jeg er zombie rundt klokken 17. Om jeg er flink å lar vær å ta en ettermiddagslur på sofaen er jeg allikevel lys våken når klokken nærmer seg midnatt, og det er da jeg elsker å være våken. Kan ligge og se tv og film til klokken er 3, så sovner jeg rundt 4, så angrer jeg meg skikkelig når vekkeklokka skriker igjen morgenen etter.

Når er det meningen at man skal sove? Kan ikke sove bort kvelden/natta, for det er den som er hyggelig! Burde man egentlig lagt inn to "netter" i døgnet, slik at man sover 4+4 timer? For eksempel fra 17 til 21 og 04 til 08? Det virker som om verden er tilpasset A-mennesker, og jeg er nok ikke en av dem. 
WOULD YOU EAT THIS?

Hahahha! Hun blir så jævla sur, I love it! 

God natt, faggie :*

BRAINSTORM

Å brainstorme med seg selv er jævlig slitsomt! Kun sine egne innspill og kreative idèer. Det er kun min egen hjerne som forteller hva som er en dårlig idè eller god idè, og kun meg selv som kan spille videre på idèene. Jesus jeg er lei av å snakke med meg selv nå!
Hilsen hjemmekontor

TIL PARIS PÅ EN GRIS

Paris er booket. Gleder meg sykt mye til å feire jul og nyttår med BFF Jon Lundemoen. Vi reiser til Paris et par dager etter julaften for å feire hans fabulouse 30-årsbursdag, og bare kose oss til over nyttår. Tenk dere nyttårsaften i Paris. Det er noe annet enn Oslo vil jeg tro. Det er en skam at jeg aldri har vært i Paris før. Har vært i Frankrike, men ikke Paris. Har nesten glemt all fransken jeg lærte på skolen. Nesten.

Voulez-vous coucher avec moi ce soir?

Det er ikke en partytur, men det blir vel fest hver dag. Det er sånn vi er. Etter nyttårsaften drar vi til London og blir der noen dager. Det går tog mellom Paris og London. Under vannet. Fett. Så da rekker vi en festhelg der også før turen går hjem til Norge igjen. Det blir som en juleturné dette altså.

Gi meg gjerne tips på steder vi må besøke mens vi er der. Butikker, museum, restauranter, barer, clubs eller andre fine ting.

Klem FM
SELVFORSKYLDT NETTMOBBING

Er selvfølgelig imot nettmobbing, men synes det tar litt vel av med alt fokuset på dette. Alt har en bakside, og nå som internett har blitt en så viktig del av hverdagen, så fører dette noe negativt med seg.

At noen tar livet sitt etter å ha blitt mobbet på en app/nettside hvor de har valgt å opprette en profil, selv om de vet at de som kommenterer er anonyme, kan vel sies å være litt selvforskyldt. Er du med på leken får du tåle steken (?). Dette gjelder også de som youtuber spørsmål om de er pretty or ugly. Man kan ikke spørre hele verden om noe uten å tåle svaret.

Når det er sagt, HVA GJØR BARN PÅ DISSE SIDENE? Foreldre må da vel for Guds skyld overvåke datatrafikken til deres små.

Noen mennesker elsker å være onde. Sånn har det alltid vært og sånn vil det alltid være. De har vel et veldig surt liv, og ønsker derfor å gjøre andres liv sure.

Make love not war. Klem FM

Og btw; når jeg var på hun her sin alder lekte jeg med Barbie og biler :/

PERFECT LOVE

Dette er perfekt kjærlighet.

KURSMANDAG

Elsker når uken starter med et brak. I dag er jeg på kurs/foredrag/camp om pitching. Kreativ gjeng og dette er jævlig lærerikt! Ha en fin dag dere.

LØRDAG

Jeg jobber som DJ. På lørdag spilte jeg på Uptown på Stjørdal. God stemning.

Ta kontakt for booking, jeg ruler!

#PERFUME

Jeg ELSKER Britney!


Ha en fin torsdag :* 

WORK WORK WORK

Sitter på kontoret. Ikke hjemmekotoret. Men jeg gjemmer meg bort på bortekontoret. Lite folk her i dag gitt. Researcher og drikker kaffe. Mye kaffe, og mye snus. Leter etter en superhot gutt/mann! Han må ha heit kropp og se stunning ut. Helst bør han bo i Europa og være delvis kjent. Kom gjerne med tips! 
GOOD NIGHT BABES

En ting som er sikkert, er at hver kveld er slutten på en dag. Det vil si at om man velger å legge seg på kvelden, så er det en ny dag når man våkner. Kult, hva? God natt ;)

TRD - OSL - TRD

Fikk ikke gjort alt jeg skulle i helgen, men har hatt en fin Oslohelg. Er hjemme på Stjørdal igjen nå. Verdens navle. Er vel tilbake i Oslo igjen før dere rekker å bytte truser. God natt

TWERK OR TREAT

Har koblet ut ringeklokken. Puss

WINE AND WORK

Sitter og hygger meg med vin i godt selskap. Altså, mitt eget selskap. Jobber hundre ganger bedre med et par glass rødvin ved min side. Kreativiteten og hyggen øker om hverandre. Sitter fortsatt på Ett glass. Da jeg kom hit tidligere i dag spiste de andre lunch, mens nå gafler de innpå middagen sin.

Kan ikke legge bort arbeidet for dagen enda, så jeg regner med jeg sitter her når fyllehomsene kommer også. Fantastisk!

God kveld i stova. 
INGEN VET HVOR HAREN HOPPER

Her sitter jeg og jobber. På Ett glass altså. Fløy til Oslo i dag tidlig. Skal egentlig til København i morgen tidlig, men ser ut til at det blir endring i planene, så kanskje det blir Sverige eller Finland. Ellers blir det Køben. Eller Berlin? Ingen vet hvor haren hopper, og det er jeg som er haren. God onsdag til alle andre som koser seg på jobb. God onsdag til dere som kjeder dere også forresten. Puss och hej 

XX FRA KEVIN OG MEG

Pakker kofferten igjen. Flyr til Oslo i morgen tidlig. Work b***h.

Sov søtt engler, fra Kevin og Magnuss.
MY OFFICE

Jeg har to kontor. Et gjemmekontor hjemmekontor og et bortekontor. Altså et kontor som ikke er hjemme. Begge steder er hyggelige. Hjemmekontoret, som altså er hjemme, pusset jeg opp for et par uker siden. Litt 70-talls og jævlig hyggelig. Fordelen med hjemmekontoret er at jeg kan snakke høyt i telefonen, også kan jeg gjøre klesvask samtidig som jeg jobber. Fordelen med bortekontoret er at jeg kan spise lunch med hyggelige mennesker, så kan jeg ta klesvasken når jeg kommer hjem. Xx m

SÅ, HVA HAR SKJEDD?

Så, hva har skjedd siden sist? 

Jeg flyttet fra Oslo og hjem til Stjørdal. Nå har jeg startet et selskap. Det er et magasin som heter OhBoy Magazine. Et sexy gay lifestyle magasin som kommer fire ganger i året, med første utgave i februar 2014. Så det er det jeg jobber med for tiden. Mellom slagene har jeg også kommet med en musikkvideo, gjort et tysk tv-show også har jeg reist. 
Dagfylla på Playa med Sergey og Jon


Italia. Jeezuz jeg savner sommer

XX, your fag

JEG ER TILBAKE

Hei alle søte fluer og larver. Har hatt en laaaang pause fra blogg, men nå er jeg tilbake. Har ikke hvilt på laurbærene de siste årene selv om jeg ikke har vært her, men skal fortelle dere mer etter hvert.

Til dere som ikke vet hvem jeg er, så er jeg altså the fabulous Magnuss Lepore, og nå skal jeg legge meg. God natt :*
RELEASE: GAY POP HIT #1 !

Jeg måtte nesten blogge at jeg har sluppet en låt!

Klikk på bildet for å komme rett til låten min på iTunes.

Musikkvideoen slippes neste søndag.

Love u all! xxxIllustrasjon: Christoffer Grav

TAKK FOR MEG !

Takk til dere som har fulgt livet mitt fra jeg begynte å blogge i 2008 og frem til jeg slettet alle innlegg i dag. Bloggen har tapt seg, og jeg er ikke den samme personen som før. Derfor kan jeg heller ikke være like provoserende, slik dere helst vil ha meg.

Jeg skal hoppe på nye prosjekter, så følg livet mitt videre på face, instagram og twitter!

Elsker dere masse masse masse <3

STORT KYSS fra Magnuss Lepore

Magnuss Lepore

Magnuss Lepore

25, Oslo

Evig optimist. Min religion er "the secret". Jeg er glad i mange, liker de fleste og hater ingen. Nesten. Å sitte på en benk og se er min hobby. Sommeren er min høytid. Solen min Gud. Jeg liker best av alt å smile. Kjeder meg skjelden. Reise. Over kloden. Jeg er en drømmer. Lever i en fantasi. I realiteten er jeg hovedpersonen i realityserien om Magnuss. Dere andre er statister. To liv. Ikke ni. Jeg skal redde verden. I mine høye hæler. Og lakktights. Elsker mennesker. Simpelten ELSKER mennesker. - Og fernet! Velkommen til mitt liv. Her er det alltid gøy.

Kategorier

Arkiv

hits