desember 2013

XMAS13

Har hatt en rolig og deilig jul med familien. Veldig mye god mat, enda mer god drikke og masse latter. Elsker jul!

NORWEGIAN DREAM

Glemmer ofte hvor vakkert Norge er. Shit, det er nydelig!

PARIS I WANT YOU

Forhåpentligvis reiser jeg til Paris i romjula. Noen brikker som må på plass først, så det vil tiden vise. 

Yummie. XxxTHOSE DAYS

Har sett gjennom gamle bilder i kveld. Sær ting å bruke fredagen på? I know. Edru og alt mulig. Men et wake-up-call, det fikk jeg! Jeg var så mye finere for noen år siden, og kan ikke fatte og begripe hvordan jeg har latt meg forfalle. Kropp, ansikt, hud, hår. Pleier ikke å ha nyttårsforsetter, men 2014 blir året hvor jeg skal se heitere ut enn ever before!

Ja, jeg er kroppsfiksert. Boom pow!

KICK ME

ASICS og sneakersbutikken Extra Butter ringer julen inn med en skosamarbeid som gir meg deg reisning. Kolleksjonen heter "Death List 5" og er inspirert av Kill Bill´s Deadly Viper Assassination Squad. The California Mountain Snake, Copperhead, Cottonmouth, Sidewinder og Snake Charmer. De fem parene slippes på det europeiske markedet, i utvalgte butikker, i morgen. Om dere ikke vet hva dere skal kjøpe til meg til jul enda. This is it!
BLI KVITT INFLUENSA PÅ 1-2-3

MAGNUSS MAGICAL ANTI FLU TEA

Du trenger: En halv chili, to fedd hvitløk, noen cm ingefær, en buljongterning, en halv lime og en stor spiseskje honning. 

Chop grønnsakene i små biter, kok opp ca 5 dl vann og tilsett buljong, grønnsaker, honning og lime. Limen skal du skvise saften ut av, altså ikke koke hel. 

Kok opp og la det småkoke i ca 5 minutter. Bruk en sil og sil det meste av teen over i en kopp. Resten lar du stå en stund. 

Drikk teen mens den er varm, og drikk masse vann. Når det har gått ca en time heller du litt mer vann i teen som fortsatt inneholder grønnsaker, og koker dette opp. Nå skal du ikke sile av teen, men drikke den med grønnsakene.

Tygg i vei - det er sunt for deg! 

Drikk enda mer vann, gå og legg deg og våkn opp frisk og rask til en ny dag i morgen. Det skal jeg. 

Klem Magnuss

LADY GAGA X CHRISTINA

QUEEVER

Er tilbake i Norge igjen. Hatt en fantastisk helg i Torino med shopping, champagne og reisereportasjeskriving. Er fortsatt uten bagasje og toalettmappe, men smiler uansett.

God natt dere. 
ONE APPLE

Har gått i byen. Måtte finne noe å ha på meg til i kveld, så det ble litt shopping og mest prosecco- og sushilunch.

Elsker Torino :*BANANAMIA

På fredag var vi på Bananamia. Det er et klubbkonsept som er hver fredag. På sommeren er det under åpen himmel, på vinteren er det under tak. Fun fun fun! Det er så jævlig mange fine drag queens som jobber på klubbene her. Mums!

Nå må jeg ut og kjøpe klær. Bagasjen har fortsatt ikke kommet, men jeg smiler. Ha en fin dag!

VIVA L´ITALIAJeg er i Italia. Det er ikke bagasjen min. Har reist mye i mitt liv altså, men dette er første gangen at jeg og kofferten ikke har kommet med det samme flyet. Kanskje er den i i Trondheim eller København, ellers kanskje den har blitt sendt med et annet fly ut i verden. Jævlig typisk at når dette skjer så har jeg glemt å fornye reiseforsikringen min. Shit happens. Er i Torino. Uten klær. Koser meg uansett jeg, da. 

Kiss Kiss
OPPE FØR HANEN

Vekkeklokka skreik 03:50. Klokken 04:30, etter tre kopper kaffe, en dusj og trippelsjekk av bagasjen, var jeg ute av huset. "Det er i de travleste studer at man rekker mye på kort tid" sa en klok mann (meg) en gang.

Nå sitter jeg på Værnes og venter på flyet til Køben. Det er de som står opp først før mest ut av dagen! Smil

BUSINESS FEAT. PLEASURE

Jeg pakker snuten og vender kofferten mot Italia. Jeg er overbevist om at dersom vi blander business og pleasure, så får vi det perfekte liv. Fra fredag tar jeg en weekend i Torino. Elsker Italia og alt som eksisterer der, sett bort fra Vatikanet. Pasta, vin, ost og mer vin. Det er det som er livet!

Dette er fra Torino i mai:

LIBERTAD

Supergay. I like it.

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

The best things in life are free.
The second best are very expensive.
- Coco Chanel

AYA ROMANO. BE MY LOVEHei alle pop-elskere! I dag kom det en låt jeg har ventet på, og den er awesome. Gå på iTunes og last ned Aya Romano med Be my love. Deilig catchy låt som gir flashbacks til tidlig 2000-tall, da koreograferte boybands og lollipopjenter i magetopp herjet hitistene. Og, ja hun er superhot!

Videoen slippes på VIXEN 17. desember. Her en en teaser: 

SOM VANLIG

God morgen kjære duer. Fått klage på at jeg er så mye naken på bloggen, og grunnen til det er rett og slett fordi jeg er så lei av garderoben min, og fordi jeg elsker å vise meg frem naken.

Om dere ikke liker nakenhet kan dere lese en annen blogg. Ha en fin dag!

HVIL I FRED

En stor mann er gått bort. Et ikon, en talsmann og et symbol på frihet og likeverd. Alle har vi noe å lære av Nelson Mandela. Hvil i fredBRIAN MY MAN

Konserten på tirsdag var helt sinnsykt bra! De spilte alle låtene jeg kan, pluss noen fler. Delt fantastisk bra liv og stemning. Angrer SÅ ikke på at jeg dro. Placebo for ever. KONSERTMODUS

Sitter på Værnes og venter på flyet til Oslo. Gleder meg som en kid på julaften til Placebokonsert i kveld. Hesos! Må gå an med en Leffe brun da ja. Cheers

MOVEMBER #2

Okey. Jeg byr på enda en movemberlook. Jeg kom meg gjennom november uten bart i år, men her har dere et utgått bartebilde av meg. "Jøde i November". Ha en fin desember. Klem FM

TOM DALEY OG MEG

Tom Daley er homo. Sjokk? - Nei. God nyhet? - Absolutt. Gaydaren min slo ut på han første gangen jeg så han i media for et par år siden. Den søte bubblebutten i den bittelille speedoen, yum. Damn, han er cute! Også er han britisk (mmmm). Nå har han visst funnet seg en mann, men om et par år regner jeg med at det er jeg og Tom som er sammen. Kanskje gift? Er lov å håpe.

At han, som en stor idrettsutøver kommer ut av "skapet" er jævlig bra og gjør kanskje at noen usikre unggutter tør å vise hvem de er, og ikke minst tro på seg selv. Godt jobba, Daley! Og lykke til med kjærligheten. Peace out xx Magnuss

TWELVE DAYS OF CHRISTMAS

I dag er det 1. desember og 1. søndag i advent, og da er det på sin plass med en julesang! God jul.

Janis Dickinson - Twelve days of Christmas

Magnuss Lepore

Magnuss Lepore

25, Oslo

Evig optimist. Min religion er "the secret". Jeg er glad i mange, liker de fleste og hater ingen. Nesten. Å sitte på en benk og se er min hobby. Sommeren er min høytid. Solen min Gud. Jeg liker best av alt å smile. Kjeder meg skjelden. Reise. Over kloden. Jeg er en drømmer. Lever i en fantasi. I realiteten er jeg hovedpersonen i realityserien om Magnuss. Dere andre er statister. To liv. Ikke ni. Jeg skal redde verden. I mine høye hæler. Og lakktights. Elsker mennesker. Simpelten ELSKER mennesker. - Og fernet! Velkommen til mitt liv. Her er det alltid gøy.

Kategorier

Arkiv

hits