oktober 2013

TWERK OR TREAT

Har koblet ut ringeklokken. Puss

WINE AND WORK

Sitter og hygger meg med vin i godt selskap. Altså, mitt eget selskap. Jobber hundre ganger bedre med et par glass rødvin ved min side. Kreativiteten og hyggen øker om hverandre. Sitter fortsatt på Ett glass. Da jeg kom hit tidligere i dag spiste de andre lunch, mens nå gafler de innpå middagen sin.

Kan ikke legge bort arbeidet for dagen enda, så jeg regner med jeg sitter her når fyllehomsene kommer også. Fantastisk!

God kveld i stova. 
INGEN VET HVOR HAREN HOPPER

Her sitter jeg og jobber. På Ett glass altså. Fløy til Oslo i dag tidlig. Skal egentlig til København i morgen tidlig, men ser ut til at det blir endring i planene, så kanskje det blir Sverige eller Finland. Ellers blir det Køben. Eller Berlin? Ingen vet hvor haren hopper, og det er jeg som er haren. God onsdag til alle andre som koser seg på jobb. God onsdag til dere som kjeder dere også forresten. Puss och hej 

XX FRA KEVIN OG MEG

Pakker kofferten igjen. Flyr til Oslo i morgen tidlig. Work b***h.

Sov søtt engler, fra Kevin og Magnuss.
MY OFFICE

Jeg har to kontor. Et gjemmekontor hjemmekontor og et bortekontor. Altså et kontor som ikke er hjemme. Begge steder er hyggelige. Hjemmekontoret, som altså er hjemme, pusset jeg opp for et par uker siden. Litt 70-talls og jævlig hyggelig. Fordelen med hjemmekontoret er at jeg kan snakke høyt i telefonen, også kan jeg gjøre klesvask samtidig som jeg jobber. Fordelen med bortekontoret er at jeg kan spise lunch med hyggelige mennesker, så kan jeg ta klesvasken når jeg kommer hjem. Xx m

SÅ, HVA HAR SKJEDD?

Så, hva har skjedd siden sist? 

Jeg flyttet fra Oslo og hjem til Stjørdal. Nå har jeg startet et selskap. Det er et magasin som heter OhBoy Magazine. Et sexy gay lifestyle magasin som kommer fire ganger i året, med første utgave i februar 2014. Så det er det jeg jobber med for tiden. Mellom slagene har jeg også kommet med en musikkvideo, gjort et tysk tv-show også har jeg reist. 
Dagfylla på Playa med Sergey og Jon


Italia. Jeezuz jeg savner sommer

XX, your fag

JEG ER TILBAKE

Hei alle søte fluer og larver. Har hatt en laaaang pause fra blogg, men nå er jeg tilbake. Har ikke hvilt på laurbærene de siste årene selv om jeg ikke har vært her, men skal fortelle dere mer etter hvert.

Til dere som ikke vet hvem jeg er, så er jeg altså the fabulous Magnuss Lepore, og nå skal jeg legge meg. God natt :*
Magnuss Lepore

Magnuss Lepore

22, Oslo

Evig optimist. Min religion er "the secret". Jeg er glad i mange, liker de fleste og hater ingen. Nesten. Å sitte på en benk og se er min hobby. Sommeren er min høytid. Solen min Gud. Jeg liker best av alt å smile. Kjeder meg skjelden. Reise. Over kloden. Jeg er en drømmer. Lever i en fantasi. I realiteten er jeg hovedpersonen i realityserien om Magnuss. Dere andre er statister. To liv. Ikke ni. Jeg skal redde verden. I mine høye hæler. Og lakktights. Elsker mennesker. Simpelten ELSKER mennesker. - Og fernet! Velkommen til mitt liv. Her er det alltid gøy.

Kategorier

Arkiv

hits