HVORDAN LAGE LITT ANNERLEDES BOUNTY ENN FOTBALLFRUE


I dag streifet jeg innom Fotballfrua. Hun har tross alt fått kid (gratulerer, nydelig!), så jeg tenkte det var på sin plass å gi henne et ekstra klikk på bloggen. Jeg scrollet meg nedover og fant en oppskrift på Bounty. Jeg elsker jo Bounty (!!!) og oppskriften så rimelig enkel ut. 

1 dl. sukrin  50 gram kokosfett  1 dl. kremfløte  1 dl. kokosmelk  200 gram revet kokos ♥ 100 gram mørk sjokolade

- Dette skal jeg også lage, tenkte jeg med meg selv. Siden jeg har hørt at man plutselig kan dø av lavkarbo byttet jeg ut sukrin med vanlig sukker. Anbefaler dere å gjøre det samme. Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke (bortsett fra det helseskadelige jeg fortalte om) helt til jeg fant ut at man måtte ha hjerteformer i silikon fra panduro... Shit, det har jeg ikke, og ikke er jeg så forbanna glad i hjertegreier uansett. 


Fotballfrues bounty (link)

Jeg valgte å spørre min beste venn om tips. Google svarte med at jeg kunne ha massen i en langpanne og sette den i fryseren, før så å skjære den opp i biter og dyppe kokosbitene i vannbadet sjokolade. Jeg lot panna stå i fryseren i to timer (selv om det sto én time), tok den opp og skjærte i den. Funket greit, helt til jeg skulle få bitene opp av panna... Skjønte fort at det ble umulig å dyppe kokossmørja mi i sjokoladesuppa uten at ble ubåter. Min langpannebounty var ikke frossen i mer enn 2 minutter etter den var ute av fryseren. 

Siste utvei ble å trykke kokosgrøten hardt sammen igjen for å skjule alle spor av knivblad. Deretter helte jeg den smelta sjokoladen over, og som den bloggeren jeg er, så stoppet jeg prosessen for å dokumentere:ALDRI vent med å smøre ut smeltet sjokolade over en kald flate! Den stivner der og da. Nå vet dere iallfall hvordan dere lager bountykake. All ære til Fotballfrua som gjør alt perfekt!

Magnuss

 

5 comments

everydayinmylife

27.11.2013 kl.22:11

Fantastisk :D Jeg ler! Og digger at du er mann som baker!

Elisabeth

27.11.2013 kl.22:21

Åh, nå fikk jeg lyst på bounty! :)

Jeanette Eikeland

27.11.2013 kl.23:59

Haha, det skal prøves ut! :)

Henrik Bakken

28.11.2013 kl.00:32

Haha, genialt!

Iselin Renée

28.11.2013 kl.12:48

Det så fristende ut :)

Write a new comment
Fagmag is a blog by Magnuss Lepore. I am the editor of OhBoy Magazine and I also work as a DJ/entertainer. Love.Arkiv

hits