JEG ER TILBAKE


Hei alle søte fluer og larver. Har hatt en laaaang pause fra blogg, men nå er jeg tilbake. Har ikke hvilt på laurbærene de siste årene selv om jeg ikke har vært her, men skal fortelle dere mer etter hvert.

Til dere som ikke vet hvem jeg er, så er jeg altså the fabulous Magnuss Lepore, og nå skal jeg legge meg. God natt :*
4 comments

29.10.2013 kl.11:01

Var jo utrolig mye å savne, så deg på tv. Du er litt av en Ego. Du selger sikkert sex også ellers ville du vel neppe ha råd til alle de botox innsprøytningene, all den sminken og all den ekstreme fokusen på photoshoots osv. Liker Homofile men syns du bare er et dårlig eksempel på blogging. Du er jo naken i alle dine bilder og trekker sikkert lodd til de eldre gubbene. På tv sa du at " Den største pikken var digg å suge på" det er som om du skriver at alle homofile er ute etter pikk og det " Only have to be big" så skriver du larver til folk via dette innlegget. Nei uff du skal liksom være homse men blir kvalm at du liksom tror du er bedre en alle andre.

Magnuss Lepore

29.10.2013 kl.11:19

Anonym: Hehe. Du kjenner meg tydeligvis ikke :*

29.10.2013 kl.11:46

Nei jeg kjenner deg ikke, men har jo sett deg på tv da. whatever rocks your boat. Men trist er det jo at noen homofile utaler seg sånn på tv slik du har gjort da. Jeg er ingen blogger og innlegget mitt var ikke ment som å såre deg eller noe sånt. Men du har jo sakt det på tv som i Trygdekontoret osv. Det skaper et litt kvalmt bilde og fremstår deg som enveisfokuserende. Jeg lurer på om du sitter der som 50 åring og fortsatt vil si det samme. Jeg er en voksen mann som er Homofil men syns ikke enkelte homofile gjør det bedre med å sende slike signaler som " Come and eat me" og samtidig vinne respekt hos homofobe eller hatefulle ytringer. Nei jeg kjenner deg ikke men en danner jo seg et bilde over hvordan du er i media da... Uansett det var ikke ment å si noe som såret deg og du er velkommen tilbake på blogg.no

Magnuss Lepore

29.10.2013 kl.11:52

Anonym: Det er ting jeg har sagt tidligere som jeg aldri ville sagt igjen. Jeg angrer ikke på ting jeg har gjort eller sagt, men etter hvert som man utvikler seg/vokser opp, så forandres og utvikles man. Heldigvis. Ha en fin dag.

Write a new comment
Fagmag is a blog by Magnuss Lepore. I am the editor of OhBoy Magazine and I also work as a DJ/entertainer. Love.Arkiv

hits